TROUWREPORTAGE

Jullie gaan trouwen, gefeliciteerd!

TWEE FOTOGRAFEN 

Grote trouwreportages  worden in principe uitgevoerd door twee fotografen, Coby en Johan Bergsma (Bergsma-photography). Johan is fotograaf/docent en tevens de auteur van o.a. het fotoboek “Respect! Het werken met een extra fotograaf is geen overbodige luxe als je geen fotogeniek moment verloren wilt laten gaan. Maar zo is er ook ruimte voor het toepassen van speciale fototechnieken.

EEN COMPLETE TROUWREPORTAGE

Johan en Coby splitsen zich op naar gelang de samenstelling van het bruidspaar. Als Coby zich op het bruidspaar richt, dan fotografeert Johan de interactie van de aanwezigen en alle overige details. Zo krijgen jullie een complete reportage waarmee de trouwdag opnieuw wordt herbeleeft.  En een prettige bijkomstigheid is dat wij voor de tweede fotograaf geen meerkosten in rekening brengen.

EEN FOTOGRAAF

 Voor kleinere bruiloften zijn Coby en Johan eventueel apart te boeken.  Informeer naar de mogelijkheden en tarieven.

TROUWREPORTAGES VOOR IEDER BUDGET

Trouwreportages zijn er voor ieder budget met één of twee fotografen. Jullie kunnen kiezen uit diverse “steropties”. Eén ster voor de basis reportage tot vier sterren voor een compleet pakket. De foto’s worden digitaal en op een USB stick aangeleverd. Daarnaast kunnen jullie ervoor kiezen dat er een trouwalbum wordt samengesteld.

 

 

ALTIJD EEN HOGE KWALITEIT

Welke optie jullie ook kiezen, de kwaliteit is altijd hoog!

En voor alle “steropties” wordt er altijd een vrijblijvend
oriënterend gesprek ingepland. In principe persoonlijk, maar in het geval dat jullie in het buitenland wonen zal dat via een online verbinding gaan.

Door de jarenlange ervaring met bruidsfotografie kunnen Coby en Johan jullie desgevraagd adviseren in de dagplanning, etiquette etc.

Dennis en Linda

TROUWALBUM

En dat mooie trouwalbum? Er wordt samengewerkt met een professionele leverancier van trouwalbums. In het voorgesprek ontvangen jullie een prijsopgaaf voor de vele mogelijkheden en kunnen jullie diverse voorbeelden van trouwalbums bekijken.

DE FOTO’S

Jullie ontvangen een dag na jullie trouwdag al een aantal bewerkte foto’s en binnen vier weken alle door ons geselecteerde foto’s in een hoge resolutie. Transparanter kunnen wij het niet voor jullie maken. Dus geen verrassingen achteraf. 

Kiezen jullie voor de  4-sterrenpakket reportage, dan ontvangen jullie extra een mini trouwalbum van 15×15.

DRONE FOTO’S

In ieder sterpakket met twee fotografen is een drone foto inclusief, indien het mogelijk is qua toestemming en de weersomstandigheden.

TROUWEN IN HET BUITENLAND

Organiseer jullie een romantische bruiloft in het buitenland?  Vraag naar de vele mogelijkheden.

 LOVESHOOT

Om elkaar beter te leren kennen en ter voorbereiding op de echte bruidsreportage is het leuk om een loveshoot te doen. Het wordt ook wel een pre wedding of verlovings fotoshoot genoemd.

Vaak wordt een foto uit deze fotoserie gebruikt voor de menu-, trouwkaart of op een website.

De loveshoot kan in de studio of op locatie uitgevoerd worden. 

TRASH THE DRESS FOTOSHOOT

Tijdens de trash the dress fotoshoot trek je nog eenmaal je trouwjurk/trouwpak aan voor de foto’s die je op jullie trouwdag niet durfde te laten maken. Op de trouwdag ben je immers heel voorzichtig met je trouwjurk/trouwpak, maar dat is voor deze fotoshoot niet meer nodig. Een andere reden kan zijn dat jullie slecht weer hadden en daarom een extra trouwdag fotoreportage willen bij een stralende zon.

Loveshoot na trouwreportage

TARIEVEN

 

Persoonlijke wensen horen wij graag in een persoonlijk gesprek.  Jullie hebben de keus om voor twee of voor één fotograaf te kiezen.

Onze prijzen zijn inclusief BTW, reiskosten binnen Nederland en een voorbespreking.  

Alle foto’s worden in een hoge resolutie via We Transfer verzonden en op een USB stick geplaatst.

Trouwreportage met twee fotografen:

1-sterrenpakket/4 uur:  € 995,-

2-sterrenpakket/6 uur:   € 1.195,-

3-sterrenpakket/8 uur:   € 1.345,

4-sterrenpakket/gehele dag:   € 1.995,-

(inclusief een mini album 15×15)

Trouwreportage met één fotograaf:

Vanaf 2 uur voor € 395,- 

Buitenlandpakket:  Prijs is in overleg

Extra uur bij sterpakket 1, 2 en :  € 175,-

Loveshoot:

Studio en buitenlocatie 15 foto’s:  € 250,-
Studio of buitenlocatie 10 foto’s: € 175,-

Trash the dress:  

Alleen mogelijk op een buitenlocatie 15 foto’s € 275,-

Drone foto’s: in ieder pakket met twee fotografen mogelijk, als  er toestemming is en het weer meewerkt.

Trouw album vanaf: € 225,-
Mini album vanaf: € 75,-  (15×15)

VISAGIEWORKSHOP

Voor de aanstaande bruid organiseert Bergsma-lifestyle een unieke “visagie workshop”.  Jij en de andere deelnemers worden geïnformeerd over bruidsmake-up en hoe deze toe te passen.  Zo ben jij samen met jouw speciale gasten nog beter voorbereid op de grote dag.  Na het  visagie gedeelte worden in de studio foto’s gemaakt met jullie bruidsmake-up.  Jullie krijgen dan tips over poses en gezichtsuitdrukkingen. Deze workshop is een leuk idee voor een vrijgezellenfeestje of als cadeau voor de bruid of ceremoniemeester.

Visagie workshop

Mijn Werk

Loveshoot na trouwreportage steiger
Trouwreportage D&L
bruidsmeisjes
Trouwreportage bij boom
Trouwreportage zonnebloemen
Trouwreportage hartvorm
Trouwreportage Wendy en Peter

Coby en haar man Johan hebben vorig jaar onze bruiloft gefotografeerd. Dit beviel zo goed dat wij Coby ook hebben gevraagd om onze zwangerschap vast te leggen.

Coby heeft weer alle tijd voor ons genomen, stelt je heel erg op je gemak en legt je enorm in de watten. Daarnaast is de reportage weer prachtig geworden!

Lieve Coby,

Bedankt voor je enthousiasme en warmte! We kunnen niet wachten om de newborn shoot met jou te doen!

Sabine uit TUK