BEDRIJFSREPORTAGES

Laat zien wat jouw bedrijf te bieden heeft!

Tot uw dienst in Hoogeveen

ONZE FOTO’S VERTELLEN JOUW VERHAAL

Je bent op zoek naar een professionele fotograaf die goed aanvoelt welk beeldmateriaal past op je nieuwe website, brochure en/of visitekaartje. Wij hebben de expertise in huis om voor kleine maar ook grote bedrijven te fotograferen.  Het zakelijk verhaal wordt verwoord in een sfeervolle beelden, die aansluiten bij de huisstijl van het bedrijf en de doelgroep.

WAT ZIJN DE MOGELIJKHEDEN?

 • Foto’s voor de website, reclamefolders en visitekaartjes.
 • Profielfoto’s.
 • Teamfoto’s.
 • Sfeerbeelden/detailfoto’s.
 • Foto’s binnen- en buitenkant van het gebouw.
 • Foto ‘s van uw producten/machines (productfotografie).
 • Actie foto’s op de werkvloer.
 • Foto’s van uw (her) opening, bedrijfsfeest, jubileum, event etc.
 • Drone foto’s en/of filmbeelden.
 • Bespreekbaar is het opknippen van de bedrijfsreportage in verschillende perioden. Geschikt voor een onderneming met seizoensgebonden producten.
 • Optioneel te boeken: visagie en styling.
 • Fotoalbum’s ter promotie van het bedrijf
Just Balance in Steenwijk
Bedrijfsreportage Yvonne

HOE WERKEN WIJ?

Het maken van een bedrijfsreportage is maatwerk. We starten altijd met een vrijblijvend intakegesprek, waarin we  afstemmen op jullie wensen en visie en dit vertalen naar een helder stappenplan.   

De bedrijfsreportage speelt zich meestal af op de werkvloer, maar een andere locatie of in onze studio is ook mogelijk. Tijdens de fotoshoot coacht Coby of Johan Bergsma jullie naar de gewenste uitstraling toe.

Na de fotoshoot kunnen jullie de favoriete foto’s online uitkiezen. De bewerkte digitale foto’s worden binnen drie weken verzonden in een hoge en lage resolutie, zodat de bestanden voor drukwerk en een website kan worden gebruikt. 

Richtlijn voor een standaard bedrijfsreportage voor een gehele dag fotograferen: € 895,- excl. BTW.

STARTERS PAKKET

Als startende ondernemer maak je veel kosten, maar je wilt toch graag professioneel beeldmateriaal voor de website en een goede profielfoto voor die eerste goede indruk.

Een standaard starterspakket met tien digitale foto’s, waarmee je een website goed kan vullen, is aan te schaffen voor slechts: € 325,- excl. BTW. 

 

Bedrijfsreportage Dierenambulance
Chamomilla in Vollenhoven

HANDIG OM TE WETEN:

Wij zijn duidelijk over de fotorechten en de privacy. 
De fotobeelden zijn altijd rechtenvrij te gebruiken ter promotie van het bedrijf. Voor meer informatie over de foto- en privacy rechten check onze algemene voorwaarden.

Over de reiskosten:
Wij berekenen reiskosten van € 0,29 per kilometer

MIJN WERK

Juwelier Maas

Ik heb Coby leren kennen na een tip van iemand uit mijn netwerk. Coby heeft voor mij geweldige foto´s gemaakt die ik ga gebruiken voor mijn website en voor social media. De samenwerking met Coby is vanaf het eerste moment prettig: professioneel en toch heel persoonlijk. Ze is er in geslaagd om precies de goede uitstraling vast te leggen in de fotoshoot. Ik ben buitengewoon tevreden en ik kan Coby daarom van harte aanbevelen om ook jouw bedrijfsreportage of social mediafotoshoot te verzorgen

Carla Mol van Carla’s consultancy HRM advies/HR interim
Hoogeveen

 Op 17 mei hebben in het Kolonie centrum van de Maatschappij van Weldadigheid te Frederiksoord een gezamenlijk het congres “Boer in de regio zoekt zorg” georganiseerd. Coby Bergsma-Hagebeek was voor deze bijeenkomst ingeschakeld als beroepsfotograaf om de sfeer van de bijeenkomst vast te leggen. In ben over het algemeen zeer kritisch over de kwaliteit van foto’s. Maar wat heeft Coby geweldige foto’s gemaakt van deze happening! Mooie close ups en prachtige overzichtsfoto’s. De sfeer van de bijeenkomst voel je in de foto’s van Coby. Prachtig! Ik beveel daarom Coby van harte aan.

Minne Wiersma, algemeen directeur Maatschappij van Weldadigheid  Frederiksoord

.Coby heeft voor mij 2x een prachtige reportage gemaakt. De eerste was een reportage voor mijn bedrijf Taripay Pacha. Coby heeft mijn paarden en mijzelf op een voortreffelijke manier weten te “vangen” in haar camera. Haar snelle en correcte service heeft ertoe geleid dat ik haar op een later moment nogmaals heb gevraagd voor een fotosessie met een cliënte. Coby heeft met haar warme en rustgevende persoonlijkheid mijn cliënte dermate op haar gemak kunnen stellen dat het weer prachtige foto’s geworden zijn. In deze foto’s vindt mijn cliënte altijd een moment van troost op de momenten dat zij hier behoefte aan heeft. Kortom ik kan u Coby van harte aanbevelen indien u op zoek bent naar een kundige, creatieve en zeer goede fotograaf.

Renate Koops van Koops Consultancy B.V. Elim

.

Bedrijfsreportage
Bedrijfsreportage Eleq
Bedrijfsreportage Marcel
Bedrijfsreportage Yoga Manon Lemkes
bedrijfsfotografie
Bedrijfsreportage cheerleader wedstrijd