FOTOGRAFIE ZAKELIJK

Laat zien wat jouw bedrijf te bieden heeft!

 

Jouw zakelijk verhaal wordt door Bergsma Lifestyle Fotografie  gevisualiseerd in sprekende beelden, die  aansluiten bij de huisstijl van je bedrijf en doelgroep. 

Voor startende ondernemers bieden wij een voordelig pakket aan met pakkende beelden, waardoor jouw website meteen een professionele uitstraling krijgt.

En voor social media profielfoto’s ben je bij ons ook aan het juiste adres. Je wilt stralen en laten zien wie jij bent. Dat kan al vanaf twee of meerdere foto’s. Uit een voorselectie kies jij je eigen foto’s uit.

Wij nemen alle wensen mee voor jouw perfecte plaatje.

Maar ook voor sfeerbeelden op evenementen, zoals een sportwedstrijd, een festival, een congres, een bedrijfsuitje, een gala of een beurs. Voor grote evenementen werk ik samen met fotograaf Johan Bergsma van Bergsma-Photography. Wij verdelen dan de taken, zodat geen fotogeniek moment verloren gaat. Onze foto’s zullen mensen stimuleren om een volgende keer “weer” bij jouw evenement aanwezig te zijn.

Wij zijn werkzaam in heel Nederland.

 

Services

Bedrijfsreportage

Het maken van een bedrijfsreportage is maatwerk, gebaseerd op jouw
wensen. 

Meer...

Social Media Fotoshoot

Je hebt een uitstekend verhaal en diverse social media accounts, maar geen geschikte foto’s voor die eerste goede indruk.

Meer..

Boost-shoot

Je wilt een medewerker, bijvoorbeeld tijdens een re-integratie traject een extra boost geven.

Meer..

“Landgoed de Eese” Eesveen, vergaderruimte en trouwlocatie
Tot uw dienst in Hoogeveen