EEN FAMILIE FOTOSHOOT WORDT DOOR

DE TIJD STEEDS DIERBAARDER

 

MAATWERK

Iedere familie fotoshoot is maatwerk, omdat fotograaf Coby Bergsma de kunst verstaat om de sfeer weer te geven die jullie belangrijk vinden. In een voorafgaand persoonlijk of telefonisch gesprek worden jullie wensen vastgelegd en kunnen we eventueel samen een moodboard maken. Na de reservering van jullie fotoshoot ontvang je een bevestiging met de gemaakte afspraken.

Familie reportage glijbaan

WAAR WORDT ER GEFOTOGRAFEERD?
De fotoshoot kan in onze luxe fotostudio plaatsvinden, op een buitenlocatie of een combinatie van beiden. In de omgeving van Steenwijk zijn veel bijzondere plekken te vinden, waar Coby jouw gezin, andere familieleden of vrienden kan fotograferen. Denk aan het pittoreske Giethoorn, de Woldberg met zijn imposante bomenlanen, de bijzondere Hunebedden, het unieke natuurpark de Weerribben, de Maatschappij van Weldadigheid, Nationaal Park het Drents Friese Wold, heidevelden, een sfeervolle botanische tuin, op een boerenbedrijf, het Waterloopbos, een prachtige zonsondergang in het heuvelachtige gebied van Steenwijkerwold etc.

FOTOSHOOT TOUR VOOR EEN UNIEK FAMILIE UITJE.
Zijn jullie op zoek naar een uniek familie uitje op maat gemaakt? Coby kan jullie meenemen naar de mooiste fotografielocaties in de omgeving van Steenwijk. Een picknick mand mee of onderweg lunchen in een restaurant of op een terras, behoort tot de mogelijkheden. Dit wordt ook een fotoshoot tour genoemd, waarbij jullie op de mooiste plekken komen en worden gefotografeerd.

Een fotograaf die ook jullie gids is! Informeer naar de vele mogelijkheden en een vrijblijvende offerte.

EEN FAMILIE FOTOSHOOT IS OOK LEUK VOOR KINDEREN

Een fotoshoot met jonge kinderen kan een lastige opgaaf zijn. Maar niet bij Bergsma-Lifestyle. Het is belangrijk voor kinderen dat er tijdens een fotoshoot veel gespeeld wordt. Neem gerust een trapauto, een bal, bellenblaas of een knuffeltje voor de kleintjes mee. Fotograaf Coby weet spelletjes te bedenken die fotogenieke foto’s opleveren. Hoe spontaner de kinderen reageren des te leuker de foto’s worden.
Tijdens een familie fotoshoot is jullie hond ook van harte welkom en wordt hiervoor niets extra’s gerekend.

familieshoot
Nostalgische foto

ONTBREKENDE PERSONEN TOEVOEGEN?

Je wilt een fotoreportage organiseren, maar het lukt je maar niet om iedereen op dezelfde dag bijeen te krijgen. Dit probleem los ik graag voor jullie op.  De ontbrekende personen kunnen op een ander moment worden gefotografeerd en via een bewerkingsprogramma worden toegevoegd aan de fotoserie.

Vraag naar de vele mogelijkheden en tarieven.

 

WAT KUN JE VERWACHTEN BIJ EEN FAMILIE FOTOSHOOT?

  • Een preview ontvangen jullie binnen 48 uur en de overige bewerkte foto’s worden binnen 2 a 3 weken verzonden in een hoge resolutie via Wetransfer.
  • De volgende foto’s kunnen o.a. worden gemaakt: Groepsfoto’s in diverse samenstellingen, profielfoto’s eventueel gecombineerd met een generatiefoto.
  • De foto’s worden standaard in kleur en/of zwart wit bewerkt.

TARIEVEN:

  • T/m 4 personen, duur circa 1,5 uur, minimaal 15 digitale foto’s € 150,-
  • Vanaf 5 tot 10 personen, duur circa 2 uur, minimaal 25 digitale foto’s € 195,-
  • Vanaf 11 personen duur circa 2 tot 2,5 uur, minimaal 35 digitale foto’s € 225,-
  • 50 digitale foto’s € 275,-
  • 75 digitale foto’s € 295,-
  • Optioneel: visagie € 20,-
  • Optioneel: fotoalbum vanaf € 75,-
  • Extra bewerkte foto’s zijn mogelijk voor € 7,50 per stuk.

Cadeaubonnen zijn verkrijgbaar.

Generatiefoto Fam. Hagebeek

GENERATIE FOTO

Van ieder persoon wordt een aparte foto gemaakt, die in een bewerkingsprogramma samengevoegd wordt tot één foto.  Het voordeel van deze werkwijze is dat elke geportretteerde perfect belicht kan worden. Het is een juweel aan de wand dat tijdloos is. Een mooi geschenk om weg te geven of om jezelf cadeau te doen.

Een generatiefoto is apart te boeken, maar ook te combineren met een familie fotoshoot. Vraag naar de vele mogelijkheden.

Tarief:
3 of 4 personen € 75,-
5 t/m 8 personen € 95,-
9 t/m 12 personen € 125,-

Cadeaubonnen zijn verkrijgbaar.

 

OUDE MEESTER FOTOGRAFIE

Wil je een persoonlijk kunstwerk aan de muur in de stijl van Rembrandt of een andere bekende kunstschilder, dan is een “Oude Meester fotoshoot” iets voor jou. Het is ook mogelijk om jouw gezin of je huisdier in de stijl van een Oude Meester te laten afbeelden.
Hoe werkt het?

 • Je kiest je eigen schilderij uit de verzameling van het Rijksmuseum.
 • Vervolgens wordt er een passend portret gemaakt voor de door jou uitgekozen “Oude Meester” afbeelding en nabewerkt.
 • In een fotobewerkingsprogramma wordt het portret toegevoegd in het bestand van de “Oude Meester”.

Tarieven inclusief fotografie en bewerking:
Een “Oude Meester” foto voor 1 pers. € 95,-
Een “Oude Meester” foto voor 2 pers. € 125,-
Een “Oude Meester” foto voor een gezin € 195,-

Cadeaubonnen zijn verkrijgbaar.

Oude meesterstijl

Mijn Werk

familiereportage groot
Familiereportage vader en zoon
Familiereportage Noortje
9. Familiereportage Fam. Groen
Familie reportage Cora en Beau
Familiereportage Fam. Ophof
Familiereportage fam van Hoorn
Familiereportage Oosterveen

 Door alle corona maatregelen wisten we dat we beperkt waren in het vieren van ons 25 jaar huwelijk. Het enige dat we konden doen was een fotoshoot met ons gezin.

Altijd ben ik op zoek naar iets unieks en zo kwam ik uit bij Coby Bergsma van Bergsma-Lifestyle. Vanaf het eerste contact dacht ze mee en niets was te gek. Geduldig walste ze met ons mee naar plekjes die dierbaar voor ons zijn. Deze dag heeft door deze fotoshoot een Gouden rand gekregen. En dan het resultaat. TOP!
Dank je wel voor alles!

Aaltje Kin
Staphorst 

Familie reportage Aaltje met paard